De beste chauffeurs

Door ons opgeleid

Op zoek naar de chauffeur of kraanmachinist die bij u past? Transflex kan deze voor u werven en selecteren. Wij kijken namelijk verder dan alleen de benodigde papieren en selecteren kandidaten ook op andere criteria. Zo weet u zeker dat uw nieuwe medewerker écht bij u past. En heeft hij of zij nog geen diploma of rijbewijs? Geen probleem. Wij leiden uw nieuwe medewerker op. Het resultaat? Een chauffeur of machinist met up-to-date kennis en de juiste motivatie.

Vast of flex

Zoekt u medewerkers voor uw piekperiodes? Of wilt u juist chauffeurs die voor langere tijd aan uw bedrijf verbonden blijven? We kunnen het u allebei bieden. En bevalt een chauffeur u zó goed dat u hem of haar in uw eigen team wilt opnemen, dan is dat voor opleidingskandidaten na twee jaar en voor reguliere medewerkers na één jaar kosteloos mogelijk.

Liever meteen zelf uw nieuwe medewerker in dienst nemen? Ook dienstverlening op basis van werving & selectie behoort bij ons tot de mogelijkheden. Neem gerust contact op om alle opties door te spreken.

"BIJ ONS IS TRANSPORT NIET ZOMAAR EEN TRUCKJE"

Onze voordelen

De beste chauffeurs

Wilt u ook gemotiveerde en enthousiaste chauffeurs toevoegen aan uw bedrijf? Mensen die uw piekperiodes op kunnen vangen, of juist chauffeurs op wie u langere tijd kunt bouwen? Transflex vindt uw ideale chauffeur. En als het moet, leiden we hem of haar zelf op.

5 redenen om te kiezen voor Transflex

  • Jarenlange ervaring in de branche

  • Niet alleen chauffers, maar ook kantoorpersoneel

  • Eigen opleiding

  • Snelle bemiddeling

  • Geen pensioenbreuk voor chauffeur