Werk als chauffeur

Of haal je vrachtwagenrijbewijs!

Als je kiest voor de transportsector kies je voor vrijheid. Jij bent de baas over jouw wagen, dus jij bepaald welke muziek je draait en hoe hard je meezingt. Daarnaast is de verantwoordelijkheid die je hebt groot, je vervult een sleutelrol in de maatschappij, zonder jou immers geen brood op de plank of een nieuwe bank om op te zitten. Geen zin in een 9-5 baan? Geen dag is hetzelfde, de tijden zijn variabel, zodat je ook op verschillende tijden kan beginnen met werken. Zo kan je overdag ook nog tijd besteden aan hobby's. Je komt op veel verschillende plekken, dus je ziet vaak nieuwe locaties, waar je normaal niet zo snel komt. Daar ontmoet je dan ook vaak collega chauffeurs, alleen aan het werk, maar toch ook samen.

Ben jij die ervaren chauffeur die een nieuwe uitdaging zoekt? Bij een vaste opdrachtgever, of juist bij verschillende bedrijven? Maar wel met de zekerheid van jaarrond werk? Dan biedt Transflex jou wat je zoekt.Solliciteer direct of bel 010 – 27 070 97

Jouw opleiding tot chauffeur

Heb je nog geen rijbewijs CE of chauffeursdiploma, maar zie jij wel wat in een toekomst in het transport? Ook dan kunnen wij je helpen! Wij verzorgen klassikale theorielessen en geven je een baangarantie, op onze kosten leiden we je op tot gecertificeerd C/CE -Chauffeur. In de tussentijd werk je bijvoorbeeld als orderpicker of koerier, ontvang je een salaris en volg je jouw rijopleiding. Na twee jaar heb je een afgeronde opleiding en werkervaring om je loopbaan binnen de logistieke sector voort te zetten.

55+? Lekker aan de slag!

Ook wanneer je al wat ouder bent, hebben we de leukste banen in het transport. Heb je geen zin meer om lange tijd van huis te zijn of om een volledige week te werken? Dan kun je enkele dagen per week aan de slag. Bij één en dezelfde opdrachtgever, of steeds ergens anders. Maar net wat jij het fijnst vindt. En ook voor 55+-ers geldt: heb je nog geen vrachtwagenrijbewijs? Dan leiden we je kosteloos op tot C/CE- chauffeur.

Heb je vragen over? Bel 010 – 27 070 97

"START JE LOOPBAAN OP DE RIJBAAN"

Solliciteren

Max. 64,00MB
Max. 64,00MB
Nederland

C Chauffeur

Fulltime

Benelux

C/CE Chauffeur

Parttime & Fulltime

Benelux

C Chauffeur regio Eindhoven

Parttime & Fulltime

Orderpicker

Parttime & Fulltime

Nederland

CE Chauffeur Haakarm

Fulltime

5 redenen om te kiezen voor Transflex

5 redenen om te kiezen voor Transflex

  • Jarenlange ervaring in de branche

  • Niet alleen chauffers, maar ook kantoorpersoneel

  • Eigen opleiding

  • Snelle bemiddeling

  • Geen pensioenbreuk voor chauffeur

Meer
vragen

Heb je nog vragen?