Werk als chauffeur

Of haal je vrachtwagenrijbewijs

Werken in de transportsector is leuk én belangrijk. Want zonder chauffeurs geen bevoorrade winkels of draaiende fabrieken. Je ziet wat van het land en je komt op heel veel plaatsen. Ben jij een ervaren chauffeur die een nieuwe uitdaging zoekt? Bij een vaste opdrachtgever, of juist bij verschillende bedrijven? Maar wel met de zekerheid van jaarrond werk? Dan biedt Transflex jou wat je zoekt.

Jouw opleiding tot chauffeur

Heb je nog geen rijbewijs CE of chauffeursdiploma, maar zie jij wel wat in een toekomst in het transport? Ook dan kunnen wij je helpen! Wij betalen jouw opleiding, verzorgen klassikale theorielessen en geven je een baangarantie. In de tussentijd werk je bijvoorbeeld als orderpicker of koerier en volg je jouw rijopleiding. Het enige dat wij van jou vragen, is dat je na het behalen van je rijbewijs CE minimaal twee jaar bij ons blijft werken.

55+? Lekker aan de slag!

Ook wanneer je al wat ouder bent, hebben we de leukste banen in het transport. Heb je geen zin meer om lange tijd van huis te zijn of om een volledige week te werken? Dan kun je enkele dagen per week aan de slag. Bij één en dezelfde opdrachtgever, of steeds ergens anders. Maar net wat jij het fijnst vindt. En ook voor 55+-ers geldt: heb je nog geen vrachtwagenrijbewijs? Dan betalen wij je opleiding en word je door onze opleider begeleid.

"START JE LOOPBAAN OP DE RIJBAAN"

Plezier in je werk

Vind jij het leuk om met mensen om te gaan en lever je graag producten af bij mensen thuis? Of houd je meer van het grotere werk en rijd je graag met bulkgoederen of groot materieel naar bouwplaatsen en fabrieken? Bij ons staan jouw wensen centraal. Jij moet met plezier naar je werk gaan. Daarom leren we jou graag beter kennen, zodat we weten wat jij leuk vindt. En zodat we jou kunnen koppelen aan een werkgever die écht bij jou past.

5 redenen om te kiezen voor Transflex

  • Een baan die écht bij je past

  • Opleidingsmogelijkheden

  • Pensioenopbouw vanaf dag 1

  • Goede betaling conform cao

  • Specialist in transport

Meer
vragen

Heb je nog vragen?