Niet zomaar een uitzendbureau

Transflex is niet zomaar een uitzendbureau. Bij ons kiezen kandidaten niet voor een tijdelijke baan, maar voor een loopbaan. Want wij zijn een werkgever die meedenkt met opdrachtgevers én kandidaten. En die weet wat beide partijen willen: jaarrond werkzekerheid, maar ook flexibiliteit. Dat is dan ook precies wat wij bieden, met een sterke focus op opleiden. Wij geven gemotiveerde mensen graag de kans om hun toekomst in de vrachtwagencabine te starten. En met een goede opleiding én baangarantie door te laten groeien richting kraanmachinist. Dat is niet alleen goed voor de kandidaten, maar zeker ook voor de transportsector. Zonder transport staat immers alles stil. En dat begint bij goed opgeleide chauffeurs en kraanmachinisten. Vragen? Bel 010 – 27 070 97

Niet alleen chauffeurs

Je zou bijna denken dat we alleen maar vrachtwagenchauffeurs opleiden en bemiddelen. Niets is echter minder waar. Heftruckchauffeurs, kraanmachinisten, transportplanners en zelfs warehousemanagers: we hebben het allemaal in huis.

Kwaliteit

Met de kwaliteit en kennis zit het bij Transflex wel snor. Meer dan twintig jaar ervaring in de transport en in de arbeidsbemiddeling.  We zijn lid van de NBBU en NEN gecertificeerd.

Heb je vragen over ons? Bel gerust naar 010 – 27 070 97