Chauffeur Noord-Brabant

✓Jaarrond werkzekerheid  ✓Sterke focus op opleiding  ✓Baangarantie

Ook jij kunt zó chauffeur worden door onze opleiding in Roosendaal, in Noord-Brabant, te volgen! Het enige wat je nodig hebt is een autorijbewijs, een liefde voor vrijheid en een gevoel voor avontuur. Transflex regelt de rest. Door onze volledig verzorgde opleiding te volgen, ontvang je binnen no-time je CE-rijbewijs. Ook voor de chauffeur met jarenlange werkervaring bieden we kansen; er zijn namelijk ook veel ervaren chauffeurs gezocht bij onze opdrachtgevers in Noord-Brabant en de rest van het land.

 

Wilt u een chauffeurs opleiding volgen?

Meld je nu aan!

 

Chauffeur gezocht in Noord-Brabant: het belang van bekwame chauffeurs

Zoek jij werk in de transportsector? Er worden eigenlijk altijd chauffeurs gezocht; niet alleen in Noord-Brabant, maar door het hele land. Werken in de transportsector is namelijk erg belangrijk. Zonder vrachtwagenchauffeurs zijn de schappen in de winkels immers leeg en draaien de fabrieken niet. Het werk is daarnaast ook nog eens erg leuk, want je ziet verschillende plaatsen in het land en hebt veel vrijheid.

Chauffeurs gezocht voor onze opleiding in Noord-Brabant

Wil jij graag chauffeur worden in Noord-Brabant, maar heb je geen ervaring? Dat komt goed uit! Er zijn namelijk altijd chauffeurs gezocht die een opleiding transport willen volgen aan de Transflex Academy in Noord-Brabant. We gaan dan samen in gesprek om te kijken of de sector bij jou past. Is er een match? Dan ga je een rondje rijden met onze instructeur. Hij of zij beoordeelt of je geschikt bent en hoeveel lessen je nodig hebt. Je ontvangt uitstekende begeleiding en klassikaal theorieles, waardoor je jouw rijbewijs zo op zak hebt. Daarna vinden we altijd een passende opdrachtgever – of dit nu in Noord-Brabant of elders is – waar gezocht wordt naar een chauffeur.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Ben jij als ervaren chauffeur op zoek naar een opdrachtgever in Noord-Brabant of elders waar chauffeurs gezocht worden? Bekijk dan zeker onze interessante vacatures. Wil je een opleiding volgen om vrachtwagenchauffeur te worden en wens je vooraf meer informatie? Ons team in Roosendaal staat klaar om je verder te helpen. Neem contact met ons op door te bellen naar 010 27 070 97, door een e-mail te sturen naar info@transflex.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Vragen

Meer weten over ons, onze diensten, onze vacatures of over de opleidingen? Vraag het ons gerust! Bel ons op 010 – 27 070 97 of vul het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.