Opleiding vrachtwagenchauffeur

Veel mensen dromen van een leven als vrachtwagenchauffeur. Lekker veel zien van Nederland (of zelfs heel Europa), afwisselend werk en steeds weer een andere omgeving: wie wil dat nou niet?

Zie jij voor jezelf een toekomst in het transport? Maar heb je nog geen rijbewijs CE of code 95? Dan verzorgen wij jouw opleiding kostenloos én geven we je een baangarantie! In de tussentijd ga je aan de slag als bijvoorbeeld orderpicker of koerier en volg je jouw rijopleiding. Het enige dat wij van jou vragen, is dat je na het behalen van je rijbewijs CE minimaal twee jaar bij ons blijft werken.

In vier stappen naar jouw droombaan

  1. De intake. We gaan met jou in gesprek en kijken, samen met jou, of een toekomt als chauffeur voor jou is weggelegd.
  2. De rijtest. Samen met een instructeur doe je een rijtest. De instructeur beoordeelt of jij geschikt bent als chauffeur en doet een inschatting van het aantal lesuren dat je nodig zult hebben. Zie jij het nog steeds zitten? Dan tekenen we samen een overeenkomst en ga je aan de slag.
  3. De opleiding. Je vrachtwagenrijbewijs halen is niet niks. Theorie én praktijk zijn behoorlijk pittig. Maar voor een doorzetter als jij is dat geen enkel probleem! Bovendien krijg je goede begeleiding én klassikaal theorieles van Transportopleider.nl.
  4. Het echte werk. Heb je je rijbewijs CE eindelijk binnen? Dan begint het echte werk, bij een werkgever die precies bij jou past! Je blijft minimaal twee jaar bij ons werken. Lekker kilometers vreten en ervaring opdoen.

Hier nog vragen over? Bel naar 010 – 27 070 97

Waar moet je aan voldoen?

Niet iedereen kan zomaar chauffeur worden. Er zijn een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen. Zo moet je bijvoorbeeld écht gemotiveerd zijn en zin hebben om tijd en energie in je opleiding te steken. Daarnaast moet je minimaal je autorijbewijs (rijbewijs B) in je bezit hebben. Natuurlijk kan je ook een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen. Ook onderga je een wettelijke medische keuring.

Ook voor kraanmachinisten!

Denk je na (lang) op de weg gezeten te hebben dat je eigenlijk wel door wil groeien naar kraanmachinist? Ook dan kunnen wij jou helpen met een volledig verzorgde opleiding via Transportopleider.nl en een baangarantie bij Transflex. Meer weten? Neem contact met ons op of bel ons gewoon even op! 010 – 27 070 97

"TRANSFLEX BRENGT JE VAN
B VIA C NAAR CE"

WAAROM WERKEN BIJ TRANSFLEX?

Plezier in je werk

Vind jij het leuk om met mensen om te gaan en lever je graag producten af bij mensen thuis? Of houd je meer van het grotere werk en rijd je graag met bulkgoederen of groot materieel naar bouwplaatsen en fabrieken? Bij ons staan jouw wensen centraal. Jij moet met plezier naar je werk gaan. Daarom leren we jou graag beter kennen, zodat we weten wat jij leuk vindt. En zodat we jou kunnen koppelen aan een werkgever die écht bij jou past.

5 redenen om te kiezen voor Transflex

  • Een baan die écht bij je past

  • Opleidingsmogelijkheden

  • Pensioenopbouw vanaf dag 1

  • Goede betaling conform cao

  • Specialist in transport